Freesletters | SIGNS
Spaarneweg 14, 2142 EN Cruquius
085-2007433
Grootformaat printen
Montage op locatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Freesletters

Freesletters zijn losse letters die uit een materiaal naar keuze worden gefreesd en vervolgens op een gevel of in het bedrijfspand worden bevestigd. Met een geavanceerde computergestuurde machine kan Signs bijna alles graveren en frezen, zoals kunststof, rvs, glas, aluminium, hout, messing en koper.

Offerte aanvragen
Uniek design
Met een ontwerp van Signs ben je verzekerd van een design op maat.
Supersnel
We houden de lijntjes graag kort, zodat we extra snel kunnen schakelen
100% Kwaliteit
Signs gaat vanzelfsprekend altijd voor het hoogst haalbare resultaat

3D logo op je muur

Kies voor kwaliteit en persoonlijke service met de freesletters van Signs. Freesletters zijn losse letters die uit een materiaal naar keuze worden gefreesd en vervolgens op een gevel of in het bedrijfspand worden bevestigd. Met een geavanceerde computergestuurde machine kan Signs bijna alles graveren en frezen, zoals kunststof, rvs, glas, aluminium, hout, messing en koper. Door letters en logo’s te voorzien van meerdere lagen ontstaat er een opvallend 3D-effect, dit zullen voorbijgangers zeker opmerken.

De mogelijkheden

Met een geavanceerde computergestuurde machine kan Signs bijna alles graveren en frezen, zoals kunststof, rvs, glas, aluminium, hout, messing en koper. Door letters en logo’s te voorzien van meerdere lagen ontstaat er een opvallend 3D-effect, dit zullen voorbijgangers zeker opmerken.

Freesletters zijn multifunctioneel namelijk, handig als gevelreclame, routing of bij het vertellen van een marketingboodschap. Naast freesletters kun je bij Signs kiezen voor graveren. Handig voor subtielere boodschappen zoals een naambord, deurpaneel, reserveringsbordje en bewegwijzeringsbord.

Frezen of graveren
Verschillende diktes
Letters en logo’s
Diverse kleuren
Uiteenlopende materiaalkeuze

Wij nemen alles uit handen

Wil je gebruik maken van freesletters, maar weet je niet welke techniek het beste bij jou past? Wij nemen het gehele denk- en ontwerpproces uit handen en doen vervolgens een voorstel. Daarnaast voert Signs vanzelfsprekend de montage uit, op deze manier kun jij je richten op jouw business en hoef jij je nergens druk over te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van freesletters?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.