Spaarneweg 14, 2142 EN Cruquius
085-2007433
Grootformaat printen
Montage op locatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lichtreclame

Breng ieder merk tot leven met LED-reclame, doosletters en lichtbakken. Bij Signs ben je aan het juiste adres voor standaard, maar ook op maat gemaakte lichtreclame.

Offerte aanvragen
Grote atentiewaarde
Met een uniek design trek je gegarandeerd de aandacht.
Energiezuinig
LED-verlichting geeft een optimale lichtverdeling en is energiezuinig.
Gaat lang mee
Gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen alle weerstypen.

Lichtreclame is slimme reclame

Een lichtbak is veelzijdig, de bakken kunnen op de grond, tegen de gevel en op het dak geplaatst worden. Wind en regenschade zijn hier niet aan de orde, wij gebruiken de beste materialen en zorgen voor een stevige constructie. Lichtbakken zijn er in alle vormen en maten, zoals enkelzijdig, dubbelzijdig of met een reliëf. Voor de perfecte kleuren gebruiken wij Day & Night print. Met deze techniek is de lichtbak namelijk zowel overdag als de lichtbak uitstaat en in de nacht goed zichtbaar. Lichtbakken vormen één geheel, in tegenstelling tot doosletters. Doosletters zijn losse vormen en letters die vanaf een grote afstand en hoogte goed zichtbaar zijn.

Doosletters, ook wel boxletters zijn tegenwoordig erg populair. Voorzie ieder pand met naam of logo met een speels lichteffect. Doosletters zijn in diverse varianten beschikbaar. Wij leveren inwendig verlichte, uitwendig verlichte en tweezijdig verlichte doosletters. Benieuwd welke variant het beste aansluit bij jouw huisstijl? Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Wat kan ik met lichtreclame?

Sta dag en nacht in de spotlights met lichtreclame, er is geen betere manier om op te vallen. Via lichtreclame communiceer je via een krachtige en efficiënte manier met de doelgroep. Alle voordelen van lichtreclame op een rij:

Gaat lang mee
Onze materialen zijn gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen alle weerstypen.
Grote attentiewaarde
Met een uniek design trek je gegarandeerd de aandacht.
Energiezuinig
LED-verlichting geeft een optimale lichtverdeling en is energiezuinig.
Verschillende opties
Voor iedere onderneming hebben wij een passend ontwerp.
Image link

Wil jij ook opvallen met lichtreclame?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.