Spaarneweg 14, 2142 EN Cruquius
085-2007433
Grootformaat printen
Montage op locatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Raamfolie

Raamfolie is een multifunctioneel product, namelijk perfect als zonwering, ter decoratie of handig tegen inkijk. Naast dit alles wil je natuurlijk jouw bedrijfspand een professionele en herkenbare uitstraling geven.

Offerte aanvragen
Uniek design
Met een ontwerp van Signs ben je verzekerd van een design op maat.
Supersnel
We houden de lijntjes graag kort, zodat we extra snel kunnen schakelen.
100% Kwaliteit
Signs gaat vanzelfsprekend altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Waarom is raamfolie een must?

Naast dat raamfolie erg praktisch is, geeft het een chique uitstraling aan het pand. Wist je dat je zelfs een logo in folie kunt laten verwerken? Hiermee geef je jouw onderneming de nodige exposure die het verdiend.

Raamfolie is een multifunctioneel product, namelijk perfect als zonwering, ter decoratie of handig tegen inkijk. Naast dit alles wil je natuurlijk jouw bedrijfspand een professionele en herkenbare uitstraling geven. Wij gaan samen met jou rond de tafel om te kijken welk concept het beste bij jouw business past. Is dit meer speels met uitsparingen? Strak en zakelijk? Of iets ertussenin? Eén ding is zeker, met Signs weet je zeker dat je kunt genieten van een eindresultaat die perfect in lijn ligt met huisstijl van het bedrijf.

Professionele montage

De montage van raamfolie kan een heuse uitdaging zijn, hoe krijg je dit nou zo glad mogelijk en bubbelvrij aangebracht? Geen zorgen! Signs zorgt voor een perfect eindresultaat.

Herkenbaarheid

Raamfolie lijkt een eenzijdig en saai product, maar niets is minder waar. Bij Signs verkennen we graag de mogelijkheden en willen we blijven innoveren. Naast het functionele aspect kijken wij graag hoe we jouw business meer zichtbaar en herkenbaar kunnen maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om contactgegevens, een logo of sprekende kleuren in raamfolie te verwerken.

Zandstraalfolie

Dit is de meest gekozen raamfolie. Het is een matte lichtgrijze folie met een zogeheten zandstraaleffect. Gesneden zandstraalfolie laat licht door, maar is zeker niet transparant. Met uitgesneden elementen creëer je een mooi of speels contrast, waarmee je bepaalde informatie goed kunt uitlichten.

Image link

Interesse in een op maat gemaakte raamfolie?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.