Textielbedrukking | SIGNS
Spaarneweg 14, 2142 EN Cruquius
085-2007433
Grootformaat printen
Montage op locatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Textielbedrukking

Niets is leuker dan vol trots kleding of accessoires dragen die jouw onderneming vertegenwoordigen. Signs werkt met de meest geavanceerde apparatuur om bedrijfskleding te voorzien van elk gewenst logo, design of print.

Offerte aanvragen
Uniek design
Met een ontwerp van Signs ben je verzekerd van een design op maat.
Supersnel
We houden de lijntjes graag kort, zodat we extra snel kunnen schakelen
100% Kwaliteit
Signs gaat vanzelfsprekend altijd voor het hoogst haalbare resultaat

Ruim assortiment bedrijfskleding

Wij hebben een ruim assortiment in verschillende soorten en maten kleding. Als klant kun je letterlijk uit honderden opties kiezen! Van bedrijfskleding, sportkleding tot aan promotionele kleding. Ook de maatrange is zeer groot, wij leveren kindermaten tot aan volwassen maat 5xl. Welk kledingstuk je ook kiest, je bent verzekerd van de beste kwaliteit. De bedrukking blijft in ieder geval twee jaar mooi, wanneer je het wekelijks op 40 tot 60 graden wast.

Diverse technieken

Signs beschikt over professionele apparatuur, waardoor wij alle soorten textiel kunnen bedrukken. Wij zijn gespecialiseerd diverse technieken zoals borduren, zeefdrukken en transferdruk.

Transferdruk

Een transfer is een logo of afbeelding op een plastic drager. De transfer wordt met een hittepers op het textiel gedrukt. De transfers worden opgeslagen, zodat je gemakkelijk kleding bij kunt bestellen wanneer nodig.

Zeefdruk

Deze methode is ideaal voor het bedrukken van grote oplages van bijvoorbeeld shirts, truien en tasjes. Een zeefdruk is een sjablonen-drukproces, waarbij de afbeelding niet op het shirt bedrukt wordt, maar erin. Elke kleur heeft een eigen zeef en daardoor kan je een kleurrijk en dekkend design drukken.

Borduren

Met borduren wordt het logo of een bedrijfsnaam op het textiel gestikt. Er wordt eerst een borduurkaart van de gewenste afbeelding gemaakt, vervolgens wordt deze in de borduurmachine geprogrammeerd.

Textielbedrukking is onze expertise

Geef ieder brand extra kracht met bedrukte kleding voorzien van een logo, boodschap of ander herkenbaar element uit de huisstijl. Eén ding is zeker, je kunt dit gerust overlaten aan Signs. Wij kiezen uit de beste opties en voorzien deze kleding van een door jou goedgekeurd design. Ga all-in en trek de huisstijl zelfs door naar werk- en bedrijfskleding. Signs ontwerpt kleding, petjes, badges en emblemen voorzien van ieder bedrijfslogo naar wens. Heb je een onderneming, maar geen idee wat voor soort kleding hier het beste bij past? Ook hierbij adviseren wij jou graag.

Interesse in textielbedrukking?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.