Spaarneweg 14, 2142 EN Cruquius
085-2007433
Grootformaat printen
Montage op locatie
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Webdesign & Webhosting

Een professionele website is zoveel meer dan een online visitekaartje. Een website is goed vindbaar, responsive en gebruiksvriendelijk. Maar het belangrijkste mogen we natuurlijk vergeten! Een goede website of webshop moet jouw onderneming op de kaart zetten. Naast het bouwen van een website, regelen wij alles wat je nodig hebt om de site online te houden. Geen gedoe meer met het hosting, e-mails en certificaten.

Offerte aanvragen
Uniek design
Met een ontwerp van Signs ben je verzekerd van een design op maat.
Supersnel
We houden de lijntjes graag kort, zodat we extra snel kunnen schakelen
100% Kwaliteit
Signs gaat vanzelfsprekend altijd voor het hoogst haalbare resultaat

Website of webshop laten maken?

Signs zorgt dat jouw website of webshop SEO-technisch goed in elkaar zit en natuurlijk is voorzien van een origineel design. Het ontwerpen van websites zit in ons bloed. Ieder webdesign is op maat gemaakt en sluit aan bij wat jij wilt uitstralen als bedrijf.

Bij het maken van een website kom je voor verschillende keuzes te staan. Tijdens een kennismaking komen al deze zaken aan bod. Denk hierbij aan het schieten van productfoto’s, sfeerbeelden en het schrijven van de teksten. Ga je dit zelf doen of wil je dit door een expert laten uitvoeren? Ook deze zaken nemen wij met alle liefde uit handen.

Het proces

Het bouwen van websites is specialistisch werk. Er moet namelijk met vele aspecten rekening worden gehouden. Een goede site moet onder andere mee schalen op alle soorten telefoons, tablets en laptops, maar ook aansluiten bij de look & feel van jouw bedrijf. Daarnaast is vindbaarheid een niet te onderschatten kenmerk van een site. Ook al is een website nog zo mooi, snel en uitgebreid; als een website niet naar boven komt in de zoekresultaten is de kans op nieuwe leads verkeken.

1
Kennismaken
Eerst maken we kennis in een persoonlijk gesprek. Hier bespreken we alles over jouw bedrijf, wensen en doelen. Heb je moeite met het bepalen van een strategie? Geen nood, ook op dat gebied helpen we je graag.
2
Plan van aanpak
De besproken plannen gieten we in een plan van aanpak oftewel een uitgebreide offerte. Hierin brengen we een advies uit. Wat zijn de aanbevolen middelen zijn om tot een goede website te komen?
3
En bouwen maar!
Na goedkeuring van de offerte gaat het team van Signs voor je aan de slag. Wij bouwen een website die aansluit bij al jouw wensen, daarnaast zorgen wij ervoor dat we altijd een commercieel sterk product afleveren.

Interesse in een nieuwe website?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.